Thuis

Changzhou Xianfei Packing Equipment Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

 • lopende band

   

  XIANFEI fabriek

   

  Changzhou Xianfei Packing Equipment Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Ons bedrijf werd opgericht in 2005, geconcentreerd bij voedsel, geneeskunde, pesticide, het chemische onderzoek van verpakkingsmachines en ontwikkeling, de vervaardigend in één van de moderne wetenschap en technologieondernemingen, en wordt heeft ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008. Onze producten omvatten roterende reeks het vullen machine, in-line reeks het vullen machine, milieubescherming reeks het vullen machine. Automatische druk kleverige vloeistof het vullen machine.

  Roterende reeks het afdekken machine, lineaire reeks het afdekken machine, zelfklevende etiketteringsmachine etc. Wij zullen klanten van hoogte blijven voorzien - kwaliteitsmateriaal en perfecte technische ondersteuning. Warm welkome nieuwe en oude klanten in binnen- en buitenland om samenwerking te bezoeken en te bespreken.

   

  Bedrijfvoordeel:

  1、 Ons Bedrijf kan volledig techniekontwerp verstrekken efficiënter, meer brede nieuwe producten om de behoeften van de klanten tevreden te stellen.

  2、 Ons bedrijf hebben sterk team van technici en drie techniektechnici die speciaal onderzoekend en makend verpakkingsmachines geven, en twee hogere van buiten uitgenodigde techniektechnici wie in aan ontwikkeling en vervaardiging van verpakkende machine meer dan 15 jaar in dienst zijn genomen. De meeste producten integreren het idee van elektro mechanische integratie en bereikt internationaal geavanceerd niveau.

  3、 worden het gehele proces gecontroleerd door PLC, met zijn geavanceerde technologie, (octrooi: 200810021345.X、 200820041906,8、 200910116606,0、 200920172781,7) betrouwbare kwaliteit en goed krediet.

   

   

  Het proces van de mechanische verwerkingsproductie:

  Changzhou Xianfei Packing Equipment Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

 • OEM / ODM

  XIANFEI het bedrijf kan u de dienst van „OEM&ODM“ aanbieden


  Kan Co. van de het Verpakkende Materiaaltechnologie van Changzhouxianfei, Ltd u aanbieden „OEM“ en „ODM“ de diensten, en „origineel materiaalfabrikant“ en de „originele ontwerp en vervaardigings“ diensten verlenen.
   

  OEM
  Wij kunnen u van materiaal en de technische diensten, evenals arbeidskrachten en de verwerkende plaatsdiensten voorzien. Uw verantwoordelijkheid moet ons helpen het materiaal verkopen.
   

  ODM
  Wij kunnen materiaal volgens uw merkvereisten ook verstrekken, en gedeeltelijke aanpassing volgens uw technische vereisten maken, zodat de koper de onderzoektijd kan verminderen.

 • R & D

  De betrouwbare R&D-Dienst (Onderzoek en Ontwikkeling)

   

  Ons Bedrijf kan volledig techniekontwerp verstrekken efficiënter, meer brede nieuwe producten om de behoeften van de klanten tevreden te stellen.

   

  Ons bedrijf heeft sterk team van technici en drie techniektechnici die speciaal onderzoekend en makend verpakkingsmachines geven, en twee hogere van buiten uitgenodigde techniektechnici wie in aan ontwikkeling en vervaardiging van verpakkende machine meer dan 15 jaar in dienst zijn genomen. De meeste producten integreren het idee van elektro mechanische integratie en bereikt internationaal geavanceerd niveau.

Contactgegevens
Changzhou Xianfei Packing Equipment Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Amber Wang

Tel.: +86-13915996125

Fax: 86-519-82303221

Direct Stuur uw aanvraag naar ons